“Έχω να δώσω πολλά στον ΟΦΗ, ποιος δεν θέλει να μείνει;”

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Κοροβέσης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Κοροβέσης στον Athletic Radio 104,2

Για την βελτίωση στην εικόνα του στον δεύτερο γύρο: “Σίγουρα για να πάει ένας καλός παίκτης πρέπει να πάει καλά και η ομάδα. Δεν μπορώ να πω τι άλλαξε, καμία φορά είναι οι συγκυρίες. Από την στιγμή που νιώθω καλά, έχω καλούς συμπαίκτες και προσπαθώ για το καλύτερο. Έμαθα από τα λάθη μου και σιγά – σιγά παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμουν. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ρομπότ, χρειάζεται και λίγη προσαρμογή. Έχω να δώσω πολλά στον ΟΦΗ και όσο θα ανεβαίνει το επίπεδο της ομάδας, θα ανεβαίνει και το δικό μου. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δέχτηκα αρκετή πίεση όμως πλέον έχω την εμπειρία να την διαχειριστώ”.
Για το πως έζησαν μέσα στον ΟΦΗ την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος: “Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Στην αρχή ήταν όλα δύσκολα όμως ξαφνικά όλα άλλαξαν μια ημέρα. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση μας έδωσαν μια άλλη φιλοσοφία. Μας μετέδωσαν μια διαφορετική φιλοσοφία και μας έδειξαν αυτό που ήθελαν από εμάς να παρουσιάσουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν αφορούσαν μόνο την εικόνα μας στο ποδόσφαιρο αλλά τον χαρακτήρα μας, την συμπεριφορά μας και με τον τρόπο που μιλούσαμε μετά από κάθε αποτέλεσμα. Η ομάδα έπαιζε ελεύθερα και αυτό που θέλαμε όλοι μας ήταν να το απολαύσουμε. Μας βγήκε σε καλό και αντί να πιεστούμε αρνητικά και να προτιμήσουμε έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού, μας βγήκε θετικά μέσα στο γήπεδο και ήρθαν τα αποτελέσματα”.
Για τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ: “Η ομάδα άρχισε να παίζει ελεύθερα, η φιλοσοφία των προπονητών είναι να παίζουν καλό και ωραίο ποδόσφαιρο. Στην δεν ήρθαν τα αποτελέσματα όμως τελικά αυτά έφτασαν την κατάλληλη στιγμή και πάντα οι αλλαγές φέρνουν κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω αν ήταν για καλό ή για κακό αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα κατάφερε να βγει από μια δύσκολη θέση σε μια δύσκολη χρονιά”.
Για το αν προβληματίζεται από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Εννοείται πως προβληματίζομαι. Σαν επαγγελματίας που ζω από το ποδόσφαιρο θέλω υγεία στον χώρο όμως κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια. Κάθε χρόνο όλοι μας πιστεύουμε πως θα πάνε καλά τα πράγματα. Σίγουρα επηρεαζόμαστε όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”.
Για τους αγώνες μπαράζ: “Δεν σκεφτόμαστε την διαφορά κατηγορίας. Και η άλλη ομάδα σέχει 11 παίκτες και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα τους. Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά, είναι δύο παιχνίδια που θέλουν προσοχή. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με εμπειρία οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολοι αγώνες. Από εκεί και πέρα, είναι δύο ματς, είμαστε το φαβορί και θα κοιτάξουμε να είναι κάτι ξεχωριστό για να τελειώσει η χρονιά. Ήταν μια διδακτική σεζόν καθώς μέσα από μεγάλη πίεση, η ομάδα έβγαλε πράγματα ώστε να χτιστεί η βάση για τα επόμενα χρόνια. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, ξέρει από πίεση όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όταν λείπει από την Σούπερ Λιγκ”.
Για το μέλλον του ΟΦΗ: “Από την στιγμή που υπάρχει πίσω από τον ΟΦΗ πολύς κόσμος, πλέον υπάρχει μια ισχυρή διοίκηση, εμείς διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση όταν χρειάστηκε. Από εκεί και πέρα, να πάνε τα πράγματα καλά και το μάθημα που πήραμε φέτος θα είναι αρκετά διδακτικό για τη νέα χρονιά”.
Για το ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο: “Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος. Μου αρέσει στο Ηράκλειο, είμαι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ όμως αυτήν την στιγμή δεν εξαρτάται από εμένα. Θα συζητήσουμε με την διοίκηση μόλις ολοκληρωθούν τα μπαράζ, εγώ εννοείται και θέλω να μείνω. Ποιος δεν θέλει να είναι σε αυτόν τον σύλλογο με μια ισχυρή διοίκηση και το μέλλον να ανήκει στον ΟΦΗ;”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook