Νοκ άουτ ο Μιχόγεβιτς – επιστροφή Φερέιρα!

Άτυχος στάθηκε για μια ακόμα φορά ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, αφού χάνει το πρώτο ματς με τον Πλατανιά και δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς του “Γεντί Κουλέ”. Στα θετικά επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φερέιρα και λογίζεται κανονικά από τον Βέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχόγεβιτς θα απουσιάσει μάλλον και από τα δύο παιχνίδια με τον Πλατανιά, αφού μετά από μαγνητική διαπιστώθηκε η θλάση  στον ορθό μηριαίο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μια ευχάριστη και μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η προπόνηση της Πέμπτης (16/5) στον Χάιμε Βέρα. Ο Χιλιανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Φελίπε Σόουζα Φερέιρα να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον προσαγωγό και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά.

Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Αντίθετα από την αναμέτρηση των Χανίων θα απουσιάσει ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (15/5), μετά την προπόνηση, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο. Την Πέμπτη υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στο συγκεκριμένο σημείο, γεγονός που ουσιαστικά καθιστά απαγορευτική τη συμμετοχή του, τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα μπαράζ, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Γιάννης Ποτουρίδης και Δημήτρης Κομεσίδης έκαναν θεραπεία. Από την προπόνηση απουσιάζει ο Μανώλης Μπολάκης, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook