Οι πρώτες δηλώσεις Βέρα συγκινούν: “Είμαι χαρούμενος για όσα έζησα στον ΟΦΗ”

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση του από την Ελλάδα και αναφέρεται στην “οργή που υπάρχει στην Κρήτη για την ΟΥΕΦΑ”.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να βάλει τέλος στην παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Χάιμε Βέρα μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του “La Hora” και συγκινεί με τα λόγια του. “Υπάρχει μια πολύ μεγάλη οργή όλων των ανθρώπων της Κρήτης για την ΟΥΕΦΑ. Η αγάπη που πήρα στην Κρήτη ήταν εντυπωσιακή. Όλοι, εδώ στην Κρήτη είναι πολύ αναστατωμένοι με την ΟΥΕΦΑ. Όμως, εγώ είμαι χαρούμενος για όσα έζησα στον ΟΦΗ. Όταν ήρθαμε η υπόθεση παραμονής του ΟΦΗ ήταν δύσκολη. Καταφέραμε να κάνουμε την αλλαγή, να πετύχουμε αυτό που δεν περίμενε κανένας και όλα τα στοιχήματα ήταν κατά μας. Όλοι πίστευαν πως η ομάδα θα υποβιβαστεί όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας” λέει αρχικά ο Χάιμε Βέρα.

Η La Hora κάνει το δικό της σχόλιο για την αποχώρηση του Χάιμε Βέρα από τον πάγκο του ΟΦΗ γράφοντας χαρακτηριστικά πως: “Ο πρώην προπονητής της Ικίκε με την επίτευξη του στόχου της παραμονής έμεινε στην ιστορία ακόμα περισσότερο ως είδωλο του συλλόγου. Ήταν ήδη είδωλο από την εποχή που αγωνίστηκε εκεί ως παίκτης του ΟΦΗ για τέσσερα χρόνια (1987 – 1991). Ωστόσο η αποχώρηση του Χιλιανού προπονητή είναι γεγονός και έγινε για λόγους άσχετους με το ποδόσφαιρο”.

Παράλληλα, ο Χάιμε Βέρα αναφέρεται σε όλο το ιστορικό της υπόθεσης με την ΟΥΕΦΑ: “Είπαν ότι δεν αναγνωρίζουν το δίπλωμα μου επειδή δεν πληρώ τις προϋποθέσεις όμως δεν είναι έτσι. Αυτό που συνέβη είναι ότι δεν θεωρούν πως στην πενταετία που έχουν θέση ως όριο, μπορούν να συμπεριληφθούν τα δύο χρόνια που ήμουν στην Εθνική ομάδα της Χιλής ως συνεργάτης του Κλαούντιο Μπόργκι”. 

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Χιλιανός τεχνικός υπογράμμισε ότι “δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο από το να επιστρέψω στην Χιλή. Σώσαμε την ομάδα που γλύτωσε τον υποβιβασμό και καταφέραμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που κρατάω. Πλέον, έχω κερδίσει περισσότερες εμπειρίες ως προπονητής και η σκέψη μου είναι να επιστρέψω στην Χιλή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook