Υπέρβαση 600.00 ευρώ από τον ΟΦΗ για τον Φερέιρα!

Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule και πλέον, μετά την ολοκλήρωση της, επιβεβαιώνεται και από τον ΟΦΗ η μεταγραφή του Φερέιρα, μαζί με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, φτάνει στις 600.000 ευρώ.

Το Gentikoule είχε αποκαλύψει πριν από 20 ημέρες ότι ο ΟΦΗ ξόδεψε περισσότερες από 300.000 ευρώ για να αγοράσει τον 21χρονο ποδοσφαιριστή από την Κουρίκο Ουνίδο και πλέον, μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, επιβεβαιώνεται και από τον ΟΦΗ. Ωστόσο δεν είναι μόνο τα χρήματα που έδωσε ο ΟΦΗ στους Χιλιανούς για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του, αφού και ο ίδιος ο Φερέιρα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων και κατά συνέπεια γίνεται αντιληπτό πως το κόστος διπλασιάζεται αφού σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Με την απόκτηση του 100% των δικαιωμάτων του Φερέιρα, ο ΟΦΗ κάνει όχι μόνο οικονομική υπέρβαση αλλά επί της ουσίας φρόντισε να κάνει δικό του, ολοκληρωτικά, έναν παίκτη που δείχνει ότι έχει μεγάλη μεταπωλητική αξία και συν τοις άλλοις αποτελεί σοβαρό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook