Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για τις μεταγραφές

Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule πριν από μια εβδομάδα, οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ έχουν βρεθεί και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Από το εξωτερικό προέρχονται οι παίκτες σε άμυνα και τέρμα.

Πριν από λίγες ημέρες, το Gentikoule είχε αποκαλύψει το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ: Οι εκλεκτοί για το κέντρο της άμυνας και την θέση του τερματοφύλακα έχουν βρεθεί και πλέον μένουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και τις ομάδες στις οποίες ανήκουν προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να πιάσουν Ηράκλειο.

Το νεότερο στοιχείο του ρεπορτάζ είναι ότι όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ δεσμεύονται με συμβόλαιο, δεν κυκλοφορούν στην αγορά ως “ελεύθεροι” και πλέον βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και τους συλλόγους τους ώστε να κλείσουν οι υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές εδώ και καιρό.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως οι παίκτες που προορίζονται για το κέντρο της άμυνας προέρχονται από την ξένη αγορά όπως και ο τερματοφύλακας. Οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ έχουν συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων.

Όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας – όχι για όλους τους ποδοσφαιριστές – και εκείνες θα συνεχιστούν και την επόμενη. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Γιώργος Γιακουμάκης που έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook