“Αγγαρεία” στο πρώτο ημίχρονο – άργησε να ξυπνήσει ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με 11αδα που παρέπεμπε σε προπονητικό δίτερμα και αποχαιρέτησε την Ολλανδία γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αλ Φέιχα.

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με 11αδα που παρέπεμπε σε προπονητικό δίτερμα και αποχαιρέτησε την Ολλανδία γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Αλ Φέιχα.

Από την ενδεκάδα που παρέταξε ο Γιώργος Σίμος, φαινόταν πως στον ΟΦΗ αντιμετώπισαν το παιχνίδι ως ένα προπονητικό δίτερμα και τίποτα περισσότερο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες αλλά και σε εκείνους που δεν είχαν αγωνίστηκαν αρκετά στα προηγούμενα φιλικά.

Ο ΟΦΗ δέχτηκε το γκολ μετά από λάθος πάσα του Δερμιτζάκη με την Αλ Φέιχα να κάνει το 1-0 στο 18ο λεπτό του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να μην απειλεί καθόλου τον αντίπαλο του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Σίμος έριξε στο παιχνίδι Μάνο, Ντίνα που βελτίωσαν την εικόνα του ΟΦΗ. Οι παίκτες του ΟΦΗ έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν με κορυφαία όλων την κεφαλιά του Περδίκη που βρήκε το δοκάρι της εστίας της Αλ Φέιχα δίχως να αλλάξει το σκορ.

Το παιχνίδι δεν χρήζει και ιδιαίτερης κριτικής, τουλάχιστον για όλους τους υπόλοιπους, πέραν του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ που είδε, για δεύτερη φορά (μετά το ματς με την Έμμεν) να δίνεται χρόνος συμμετοχής στους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και την ομάδα να παρουσιάζει – για 45 λεπτά – μια μέτρια εικόνα.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook