“Σιγή ασυρμάτου” για Σαλίμι

Όπως έγραψε το Gentikoule την Τρίτη, ο ΟΦΗ δεν έχει παρατήσει την υπόθεση απόκτησης του Ιρανού στόπερ και πλέον κινείται με διαφορετικό μοτίβο. Το ότι δεν βγαίνει προς τα έξω τίποτα, δεν σημαίνει ότι είναι αρνητικό αλλά το αντίθετο.

Το Gentikoule αποκάλυψε την προηγούμενη Παρασκευή το ενδιαφέρον και κατ’ επέκταση την πρόταση του ΟΦΗ για τον Ιμάν Σαλίμι. Ο 23χρονος στόπερ αποτελεί ένα μεγάλο όνομα στην πατρίδα του, η Tractor Sazi αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά club όχι μόνο στο Ιράν αλλά και την Ασία και κατά συνέπεια αρκούσαν λίγες ώρες για να πάρει έκταση το ενδιαφέρον και η πρόταση του ΟΦΗ.

Δεν είναι τυχαίο πως στα 24ωρα που ακολούθησαν, οι Ιρανοί έβγαζαν ρεπορτάζ με κάθε λεπτομέρεια αποκαλύπτοντας τα πάντα γύρω από το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Ιμάν Σαλίμι, τα χρήματα, τα χρόνια συμβολαίου και γενικά έδειχναν να δίνουν μεγάλη έκταση στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Από το πρωί της Δευτέρας όταν και υπήρξαν ρεπορτάζ από το Ιράν που ανέφεραν ότι η Tractor Sazi ενημέρωσε, επίσημα, ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται, υπήρξε “σιγή ασυρμάτου”. Τα νέα από την χώρα της Ασίας έρχονται με το “σταγονόμετρο” όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση.

Το πρωί της Τρίτης το Gentikoule ανέφερε την επιμονή που δείχνει ο ΟΦΗ για να κάνει δικό του τον Ιρανό και αυτό δεν έχει αλλάξει. Ο ΟΦΗ κινείται και αρκετά μάλιστα προκειμένου ο Σαλίμι να έρθει στην Κρήτη και στον σύλλογο είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου ο 23χρονος στόπερ να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook