Ομαδάρα ο ΟΦΗ διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 3-1!

Ομαδάρα που την θαύμασε όλη η Ελλάδα, ο καταπληκτικός ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου κέρδισε 3-1 χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να διασύρει τον Παναθηναϊκό.

Ένας φανταστικός ΟΦΗ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πήρε πανηγυρική νίκη στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 3-0 πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πηγαίνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν προβάδισμα στο σκορ χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Ναμπί, όταν σούταρε και τον Διούδη να βρίσκει την μπάλα και με την βοήθεια του δοκαριού να περνάει η μπάλα έξω.

Στο 33ο λεπτό όμως ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ, όταν ο Τσιλιανίδης έβγαλε εντυπωσιακή κάθετη μπαλιά στον Μάνο και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ απείλησε και πάλι πρώτος, με τον Μάνο, για να έρθει ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα και με τρομερό τελείωμα μετά από εντυπωσιακή πάσα του Νέιρα έκανε το 2-0 δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Ο θρίαμβος των “ασπρόμαυρων” ολοκληρώθηκε με τον Τσιλιανίδη, όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Μάνος πάσαρε σε κενή εστια και ο “Τσίλια” εύκολα άνοιξε λογαριασμό στα επίσημα παιχνίδια με τον ΟΦΗ κάνοντας το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Παναθηναικός ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Μακέντα από την άσπρη βούλα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook