Τρέλανε τον Φαν Σίπ ο Μάνος

Ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Φαν Σίπ βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής και παρακολούθησε το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο “διπλό” του ΟΦΗ είδε από κοντά ο Ολλανδός τεχνικός, με τον Δημήτρη Μάνο να τρελαίνει τον ίδιο με την εμφάνιση αφού μην ξεχνάμε έκανε “σμπαράλια” την άμυνα του Παναθηναϊκού σκοράροντας δύο τέρματα.

Η Εθνική λοιπόν είναι ένα ανοιχτό παράθυρο για τον Έλληνα φορ, ο οποίος εντυπωσίασε το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό και δεν αποκλείεται την επόμενη συνάντηση για τους αγώνες της Ελλάδας να έχει κλήση για την Εθνική.

Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός βλέποντας αυτά που κάνει ο Μάνος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ρώτησε τους συνεργάτες του που βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής τόσο καιρό, σημειώνοντας το όνομα του στο μπλοκάκι του, για να τον έχει υπό παρακολούθηση.

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και όπως φάνηκε από το ματς του ΟΑΚΑ και τις ευχάριστες εντυπώσεις που άφησε στον Σίπ ο ΟΦΗ ανοίγει την πόρτα στον Δημήτρη Μάνο για την Εθνική Ελλάδος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook