Ένα εντελώς διαφορετικό ματς…

Ο ΟΦΗ ξεκινάει τα εντός έδρας ματς με έναν αγώνα που δεν έχει καμία σχέση με τα δύο πρώτα ματς που έχει δώσει μακριά από το Ηράκλειο.

H ώρα του πρώτου φετινού εντός έδρας ματς πλησιάζει για τον ΟΦΗ, καθώς το Σάββατο υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19.15).

Ένα ματς που δεν έχει καμία σχέση με τα δύο πρώτα που έδωσε μακριά από το Ηράκλειο, με Αρη (1-1) και Παναθηναϊκό (1-3).

Ο ΟΦΗ a priori σε κάθε εντός έδρας ματς για πολλούς και διάφορους λόγους θα πρέπει να είναι και να το δείχνει στο χορτάρι, το “αφεντικό” του ματς.

Με τον κόσμο 12ο παίκτη και την… αύρα του “Θ. Βαρδινογιάννης” έχει ένα μεγάλο αβαντάζ, ενώ θα πρέπει και πάλι η αντίπαλη ομάδα να… φοβάται όταν πατάει σε αυτό το γήπεδο, όπως γινόταν παλαιότερα, άλλα όχι πέρυσι.

Στα ματς με Αρη και Παναθηναϊκό, και να έχανε κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα. Δεν έχασε στο “Κλ. Βικελίδης”, δεν “έκλεψε” την νίκη στο ΟΑΚΑ. Τώρα μπαίνει όμως στην… ζωή του το ΠΡΕΠΕΙ. 

Ο ΟΦΗ πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και ειδικά κόντρα σε ομάδες που φαίνεται οτι θα είναι στο τέλος στα Πλέϊ άουτ. Να μην.. πετάει βαθμούς που θα τους βρει μπροστά του, όταν κάνει το… ταμείο.

Ο κόσμος είναι “ζεστός” και θα είναι κρίμα να… κρυώσει από το ξεκίνημα. Ο ΟΦΗ έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με το θετικό ξεκίνημα και “γέννησε” ελπίδες που δεν  θα πρέπει να αποδειχθούν.. φρούδες. 

Εντωμεταξύ, τα προβλήματα μειώθηκαν για τον Σίμο καθώς είδε τους Γιαννούλη και Μεγιάδο να προπονούνται κανονικά. Αντίθετα θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Φερέϊρα. .

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 σήμερα το απόγευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook