Ομάδα – μοντέλο για 45 λεπτά ο ΟΦΗ “πάτησε” και τον Αστέρα!

Μια ομάδα – μοντέλο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, καθάρισε και τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 δείχνοντας ότι έχει τα πάντα για να πάει ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Σεμέντο στο 4ο λεπτό όταν μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε, όμως ο Παπαδόπουλος και το δοκάρι στέρησαν από τον ΟΦΗ το γκολ.

Μετά το 15ο λεπτό ο Αστέρας πήρε τα πάνω του μέσα στο γήπεδο κράτησε μακριά από την περιοχή του τον ΟΦΗ και σιγά σιγά έπαιρνε χώρο στο κέντρο. Μάλιστα στο 21ο λεπτό ο Μαρτίνεθ βγήκε απέναντι από τον Σωτηρίου, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε με τα πόδια.

Από το 30ο λεπτό και μετά ο ΟΦΗ πήρε και πάλι το παιχνίδι στα μέτρα του χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Φιγκειρέντο να σημαδεύει το δοκάρι σε κεφαλιά και στην επαναφορά ο Νέιρα από την μικρή περιοχή πλάσαρε με τον Παπαδόπουλο να βγάζει.

Από εκεί και μετά δεν είχε άλλη φάση το ματς και έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πάλι με τον ίδιο ρυθμό χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Σεμέντο, όμως τα σουτ του πέρασαν ψηλά άουτ.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης ο Αστέρας σε μια παράξενη φάση βγήκε στην κόντρα επίθεση και ο Λουίζ Φερνάντεζ να πλασάρει τον Σωτηρίου κάνοντας το 1-0.

Ο ΟΦΗ ωστόσο απάντησε αμέσως και αφού πρώτα απείλησε με το σουτ του Ναμπί, ο Φιγκειρέντο με προβολή στο 56ο λεπτό έκανε το 1-1. Ο ΟΦΗ από το 60ο λεπτό έπαιζε με παίκτη παραπάνω αφού ο Ιγκλέσιας δέχτηκε δεύτερη κάρτα σε φάουλ πάνω στον Κοροβέση.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα και έφεραν τούμπα το ματς με ένα γκολ ποίημα!

Πιο συγκεκριμένα στο 65′ ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα επίθεση με τον Σεμέντο έδωσε στο Ναμπί και αυτός με μαγική πάσα με ταγκουνάκι βρήκε τον Νέιρα ο οποίος έκανε προσποίηση και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Το παιχνίδι άλλαξε εντελώς μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας με τον ΟΦΗ να έχει περιορίσει τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο και οι φιλοξενούμενοι να αμύνονται μαζικά. Στο 87′ ο Σεμέντο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όταν ο Νέιρα έδωσε για τον Πορτογάλο που με άψογο πλασέ έκανε το 3-1.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook