Πετυχημένη η εκδήλωση του ΟΦΗ στην Τράπεζα Πειραιώς

Σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στο e-branch της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό 25ης Αυγούστου στο Ηράκλειο, οι κάτοχοι της OFI FC VISA είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το OFI Corner, να γνωρίσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να συζητήσουν με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Τράπεζας Πειραιώς, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Νικόλαος Τoουλιάς, Επικεφαλής Ανατολικής Κρήτης, Νίκος Πετράκης, Διευθυντής Card Business, Βίκυ Σταμάτη, Officer Card Business Credit Cards και Νίκος Γεωργούσης, Marketing & Επικοινωνία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Γιώργος Σαμαράς, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Ηλίας Πουρσανίδης και ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ, κ. Γιώργος Σίμος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σωτηρίου, Γιάννης Δερμιτζάκης, Oscar Whalley, Νίκος Μαρινάκης, Νίκος Κοροβέσης, Θανάσης Ντίνας, Juan Neira, Miguel Mellado, Joao Figueiredo, Vajebah Sakor, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Μάνος, Ricardo Vaz, Adil Nabi, Felipe Souza, Γιώργος Κουτρουμπής, Πασχάλης Στάικος, Ανέστης Νάστος, Μανώλης Μπολάκης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Περδίκης και Chris Braun.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook