Να κάνει ποδαρικό με το δεξί στον μήνα των ντέρμπι

Το πρώτο ντέρμπι του Νοέμβρη δίνει ο ΟΦΗ κόντρα στην Λάρισα (15.00 live Gentikoule / Athletic Radio 104,2) και όλοι στην ομάδα πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προτελευταίος μήνας του χρόνου είναι και εκείνος που περιλαμβάνει τα περισσότερα ντέρμπι για τον ΟΦΗ: Η αρχή γίνεται για τον ΟΦΗ κόντρα στην Λάρισα, στην συνέχεια – εντός του μήνα – ακολουθούν μέσα στο Ηράκλειο ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ενώ ενδιάμεσα θα πάει στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Η εκκίνηση γίνεται το μεσημέρι κόντρα στην ΑΕΛ όπου ο ΟΦΗ μπορεί να παραταχθεί “λαβωμένος” και χωρίς τους Μεγιάδο, Νέιρα όμως είναι σίγουρο πως ο Γιώργος Σίμος γνωρίζοντας τις δύο απουσίες εδώ και καιρό, έχει καταλήξει στα πλάνα της αντικατάστασης του. Τα πράγματα βέβαια δεν θα είναι εύκολα ωστόσο “σύμμαχος” για τον ΟΦΗ αποτελεί το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει μέσα σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα, με ένα θετικό αποτέλεσμα, να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις και να κρατήσει την ΑΕΛ σε απόσταση από εκείνον καθώς ήδη βρίσκεται στο +4 από την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook