Να μην τον επηρεάσουν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα

Ο ΟΦΗ δεν πέρασε και την καλύτερη δυνατή εβδομάδα, ωστόσο πρέπει να αφήσει τα… πάντα στην άκρη και να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου δεν έδειξαν αυτά που περιμέναμε στην έδρα της Λάρισας αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο με αποτέλεσμα να έρθει η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά την Καβάλα. Παρόλα αυτά άπαντες πρέπει να αφήσουν πίσω τα συγκεκριμένα παιχνίδια, να επιστρέψουν στην εικόνα της ομάδας, όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια μέσα στην χρονιά και σε συνδυασμό με την βελτίωση ατομικών λαθών θα κοιτάξει στα μάτια τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή στα τρίποντα.

Αναμφίβολα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο φέτος ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα… μάτια τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ όπως έκανε και σε όλα τα υπόλοιπα ματς και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του.

Άπαντες λοιπόν έχουν αφήσει πίσω τις δύο ήττες και βλέπουν μόνο τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι, με στόχο η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook