Με τον κόσμο σύμμαχο στο πιο δύσκολο έως τώρα εντός έδρας ματς

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο (19.30) και “ζεσταίνεται” με διπλή προπόνηση σήμερα, ενώ ο κόσμος του αναμένεται να δημιουργήσει “καυτή” ατμόσφαιρα.

Το πιο δύσκολο, έως τώρα, εντός έδρας ματς του στο Πρωτάθλημα δίνει ο ΟΦΗ το Σάββατον (9/11, 19.30) υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ.

Ο 4ος της Βαθμολογίας ΟΦΗ που έχει 4/4 στην έδρα του και την 2η καλύτερη επίθεση, υποδέχεται τον 2ο ΠΑΟΚ που είναι αήττητος για 44 σερί ματς (έχει να χάσει από τις 4 Μαρτίου του 2018, όταν ηττήθηκε με 3-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη) και έχει την καλύτερη επίθεση στην φετινή Σούπερ Λιγκ 1.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών και να δημιουργήσει “καυτή” ατμόσφαιρα.

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (5/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Μεγιάδο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού ποδιού, ενώ ο  Δεληγιαννίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για σήμερα, Τετάρτη (6/11), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 09:30 το πρωί και στις 16:00 το απόγευμα. Η απογευματινή προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook