Eπικεντρώνεται στο… χορτάρι

Μπορεί να υπάρχουν αρκετά “ανοικτά” θέματα, αλλά στον ΟΦΗ δεν αλλάζουν… ρότα και συνεχίζουν την δουλειά αφού τα επίσημα ματς έρχονται…

Ο ΟΦΗ αφήνει τις… κληρώσεις και τα όσα “φοβερά και τρομερά” γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορούν στην έναρξη του Πρωταθλήματος και επικεντρώνεται στο… χορτάρι συνεχίζοντας την προετοιμασία του. 

Η αβεβαιότητα βέβαια βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αφού περιμένει να μάθει αν θα παίξει το προσεχές Σάββατο το φιλικό με τον Εργοτέλη, λόγω του τοπικού lockdown που υπάρχει στο Ηράκλειο, ενώ περιμένει και την UEFA  να δώσει στο “Θ. Βαρδινογιάννης” το “οκ” για να παίξει εκεί το ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9).  Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στασιμότητα στα μεταγραφικά.

Η προπόνηση της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Νέϊρα, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο υποκνημίδιο και έκανε θεραπεία.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Φερέϊρα, ενώ ο Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.Από την προπόνηση απουσίαζαν και οι διεθνείς Σελίμοβιτς και Διαμαντής.

Για σήμερα, Τετάρτη (2/9), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προπονηθούν σε δυο γκρουπ (08:30 & 09:30). Η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 18:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook