Στη Nova και του χρόνου ο ΟΦΗ

Η σημερινή και οριστική συμφωνία δεν προήλθε μέσα στην Παρασκευή και από την Τετάρτη είχαμε γράψει πως ήταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί.

Ο ΟΦΗ συμφώνησε με την συνδρομητική τηλεόραση με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως πρόκειται για μια συμφωνία που είναι καλύτερη από την περσινή σεζόν και δεδομένα – όπως φυσικολογικά συνέβη – το όνομα του συλλόγου δεν μπήκε μαζί με τα υπόλοιπα που η δυναμική και το μέγεθος δεν συγκρίνεται. Η συμφωνία ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Nova περιλαμβάνει και μπόνους επίτευξης στόχων για την σεζόν που ξεκινάει, κάτι που σημαίνει πως εφόσον καταφέρει να τους πετύχει τότε θα μπουν και άλλα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, η σημερινή συμφωνία δεν έχει σχέση γιατί αφορούσε μόνο τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο πως η Nova είναι εκείνη που θα μεταδώσει το παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει πάντως κάτι οριστικό, και ο λόγος είναι πως από την στιγμή που δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση, ο πάροχος με τον οποίο συμφωνεί μια ΠΑΕ είναι και εκείνος που παίρνει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών αγώνων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook