Θέμα: ‘Επιασε… 13άρι στις μεταγραφές

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τις μεταγραφές στις 22 Ιουνίου με τον Σαρδινέρο και στις 5 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Μπαλογιάννη. Το athleticradio.gr σας θυμίζει το χρονικό της συμπλήρωσης του… παζλ.

Το χρονικό των 13 μεταγραφών του ΟΦΗ: 

Oι μεταγραφές 

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Aντριαν Σαρδινέρο Κόρπα (Adrián Sardinero Corpa), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας, ως το καλοκαίρι του 2022″.

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Αμπντουλ Ραχμάν Ουές (Abdul Rahman Oues), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας τεσσάρων ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2024″.

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Ναζαρένο Νταμιάν Σολίς (Nazareno Damián Solís), από την Boca Juniors, για διάστημα ενός έτους, ως το καλοκαίρι του 2021″.

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Φάμπιο Μιγκέλ Σάντος Στάρτζεον (Fabio Miguel Santos Sturgeon), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας τριών ετών, ως το καλοκαίρι του 2023″.

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Απόστολου Γιάννου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας, ως το καλοκαίρι του 2022″.

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Οδυσσέα Λυμπεράκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας τεσσάρων ετών, ως το καλοκαίρι του 2024″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook