Μηνύματα αλληλεγγύης από Σίμο και Κοροβέση

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος αλλά και ο αμυντικός της ομάδας Νίκος Κοροβέσης έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς των Γουρνών και της ευρύτερης περιοχής.

Ο ΟΦΗ στάθηκε στο πλευρό των οικογενειών που “χτυπήθηκαν” από την κακοκαιρία των περασμένων ημερών, βοηθώντας έμπρακτα στα σπίτια τους. Ο Γιώργος Σίμος και ο Νίκος Κοροβέσης μίλησαν για τα θλιβερά αυτά γεγονότα, στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς.

Αναλυτικά:

Όσα είπε ο Γιώργος Σίμος:

“Δύσκολες στιγμές, είναι μια δοκιμασία γι’αυτούς τους ανθρώπους. Είναι χαρά μας αν βοηθήσαμε έστω και λίγο. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να έρθει να βοηθήσει οποίος μπορεί, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γιατί είναι πραγματικά μία καταστροφή.

Οι άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν να έχουν υπομονή και θα το ξεπεράσουν. Είδαμε πως οι λάσπες ήταν μέχρι και 1 μέτρο ψηλά. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να ευαισθητοποιηθούμε.

Αλληλεγγύη όλοι μαζί και θα το προσπεράσουμε.”

Όσα δήλωσε ο Νίκος Κοροβέσης:

“Μιλάμε για μία φοβερή καταστροφή. Εμείς δίνουμε κουράγιο σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί βλέπουμε πως η ψυχολογία τους είναι χαμηλά. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε και το σημαντικό είναι ότι το κάνουμε.

Ο ένας για τον άλλο, πρέπει να βοηθάμε. Εμείς ξεχάσαμε την κούραση της προπόνησης και ήρθαμε έδώ. Τα λόγια είναι δύσκολα μπροστά σε αυτή την καταστροφή.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook