Ομάδα τραγωδία, έχασε το ματς μέσα σε πέντε λεπτά!

Τι και αν προηγήθηκε, τι και αν ο Παναιτωλικός απείλησε ελάχιστα σε όλο το παιχνίδι, ο ΟΦΗ κατάφερε και έχασε με 2-1 στο Αγρίνιο δείχνοντας ότι δεν βάζει μυαλό με τίποτα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 3-5-2 με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, δεξιά έπαιζε ο Ουές, αριστερά ο Κοροβέσης, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Βούρος στο κέντρο της άμυνας, στον άξονα έπαιζαν, σε σχήμα ρόμβου, οι Νέιρα, Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον που αγωνιζόταν πιο πίσω από τον Σαρδινέρο.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου ήταν καλύτεροι σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο με το παιχνίδι να γίνεται σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχής που έπεφτε στο Αγρίνιο, και μάλιστα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον Κοροβέση και τον Σαρδινέρο να αστοχούν από πλεονεκτική θέση. Ο Παναιτωλικός είχε δώσει χώρο στον ΟΦΗ που ήταν πολύ ανώτερος των γηπεδούχων που σε όλο το πρώτο ημίχρονο έκαναν μόλις μια φάση με το σουτ του Βέργου να μπλοκάρει εύκολα ο Σωτηρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν βγήκε καλά με τον Παναιτωλικό να πιέζει αλλά να απειλεί μόνο από σέντρες που καθάριζε η άμυνα του ΟΦΗ. Στην πρώτη επαφή που Ο ΟΦΗ άλλαξε πολύ γρήγορα την μπάλα, κατάφερε να σκοράρει όταν οι παίκτες του την άλλαξαν με μεγάλη ταχύτητα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Στάικος που με ένα καταπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

Ο ΟΦΗ δεν απειλούνταν και τελικά χρειάστηκε ξανά ο Παπαδόπουλος για να επαναλάβει τα κατορθώματα της Τρίπολης όταν σε μια φάση για γέλια, σφύριξε πέναλτι εις βάρος του Σελίμοβιτς σε ανατροπή του Αριγίμπι. Ο Μάζουρεκ το εκτέλεσε όμως ο Σωτηρίου έπεσε στην σωστή γωνία διατηρώντας το προβάδισμα υπέρ του ΟΦΗ.

Και ενώ φαινόταν πως το παιχνίδι πήγαινε υπέρ του ΟΦΗ και δεν απειλούνταν καθόλου από τους γηπεδούχους, ήρθε η ανατροπή από τον Παναιτωλικό. Αρχικά ο Μανθάτης έκανε το 1-1 με ένα γκολ… κατά λάθος με σέντρα σουτ από τα πλάγια και πριν προλάβουν να συνέλθουν στον ΟΦΗ ήρθε και το 2-1 από τον Λιάβα σε μια αστεία αντίδραση της άμυνας του. Στο 90′ ο Νέιρα από το μισό μέτρο αστοχεί για το 2-2 χάνοντας την τελευταία ευκαιρία του ΟΦΗ.

Mπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook