“Κλειδί” ο Βάτερμαν στο ματς της Κυριακής

Η ικανότητα του Ολλανδού τερματοφύλακα με την μπάλα στα πόδια και η παρουσία του είναι ο παράγοντας Χ του ντέρμπι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπόι Βάτερμαν επέστρεψε στην 11αδα του ΟΦΗ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά, καταγράφοντας δύο σερί clean sheets απέναντι σε Λαμία, Ατρόμητο. Βέβαια την Κυριακή ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ όμως όπως έδειξε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, η παρεμβατικότητα του στο παιχνίδι του ΟΦΗ είναι ζωτικής σημασίας για τους συμπαίκτες του. Πρόθεση του ΠΑΟΚ, όπως έδειξε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ατρόμητο, είναι να πιέσει ψηλά για να μην επιτρέψει στον αντίπαλο του να έχει την κατοχή της μπάλας και πολύ περισσότερο σε ένα ματς όπου  ο ΟΦΗ θα έχει απουσίες, με κυριότερη όλων πλέον αυτή του Μεγιάδο, ο Βάτερμαν θα έχει αρκετή δουλειά και όχι μόνο στην εστία του αλλά συνολικά!

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έδειξε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όπου επίσης οι αντίπαλοι του ΟΦΗ επιχείρησαν να τον πιέσουν ψηλά, πως αποτελεί την λύση στο πρέσινγκ με την εξαιρετική ικανότητα που διαθέτει με την μπάλα στα πόδια. Κόντρα στους παίκτες του Γκαρσία είναι εκείνος που θα αναλάβει τον μεγάλο ρόλο να βγάλει με ασφάλεια την μπάλα από την δική του περιοχή και κατ’ επέκταση να επιχειρήσει να απορροφήσει την πίεση του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook