Πλέον “ψάχνει” ανατροπές

Ο ΟΦΗ έχει “αδειάσει” ψυχολογικά μετά και το “Βατερλό” στον Βόλο (2-0) και πλέον καλείται να κάνει ανατροπή πρόκρισης στο Ηράκλειο στην ρεβάνς, αλλά και να αντιστρέψει την εις βάρος του διαμορφωθείσα κατάσταση στο Πρωτάθλημα στην “μάχη” της εξάδας.

“Αυτό δεν είναι καμπανάκι, είναι καμπάνα της Μητροπόλεως”, είχε δηλώσει ο γνωστός λοιμωξιόλογος Νίκος Σήψας με την “άτακτη” συμπεριφορά των πιστών την ημέρα των Φώτων εν μέσω πανδημίας.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΗ, αφού ο ήχος της… καμπάνας ακούστηκε από τον… Βόλο μέχρι το Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ “φωνάζει” οτι κάτι δεν πάει καλά και με “λαβωμένη” την ψυχολογία, κοιτάζει τα δύο συνεχόμενα ματς με Παναθηναϊκό εκτός (23/1, 19.30) και Αστέρα Τρίπολης εντός (26/1, 17.15) για το Πρωτάθλημα, όπου ο στόχος της εξάδας απομακρύνεται επικίνδυνα. 

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό έχει απομακρυνθεί και ο στόχος της πρόκρισης στους “8” του Κυπέλλου και πλέον καλείται να κάνει μία μεγάλη ανατροπή στην ρεβάνς, που θα γίνει στο “Θ. Βαρδινογιάννης” σε δυο εβδομάδες.

Σήμερα, Πέμπτη (21/1) ο ΟΦΗ θα προπονηθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου  αύριο, Παρασκευή (22/1) θα κάνει την τελευταία προπόνηση πριν τον Σαββατιάτικο (23/1) αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook