Έπαιζε μόνος του ο ΟΦΗ και κατάφερε να χάσει!

Ο ΟΦΗ έπαιζε μονότερμα τον Αστέρα Τρίπολης και για ακόμα μια φορά πληγώθηκε από την αφλογιστία της επίθεσης και το παιδικό λάθος στην άμυνα γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στην μοναδική φάση που δέχτηκε σε όλο το ματς.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με 5-4-1: Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, Ουές δεξιά στην άμυνα – Κοροβέσης αριστερά και Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ, σε σχήμα ρόμβου, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Στάρτζεον και ο Σαρδινέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι παίκτες του Σίμου πήραν τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα έχοντας την κατοχή της μπάλας ωστόσο για ακόμα μια φορά τον πλήγωσε η άμυνα του που στο 16′ κοιμήθηκε όταν ο Σίτο έκανε το σουτ, ο Βάτερμαν δεν έδιωξε σωστά και ο Τζήμας από κοντά που πρόλαβε τον Βούρο έκανε το 0-1 για τον Αστέρα Τρίπολης. Στην συνέχεια, το πρώτο ημίχρονο ήταν μονότερμα για τον ΟΦΗ που δεν μπορούσε να βάλει γκολ με τίποτα. Δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες, το σουτ του Μεγιάδο έφυγε άουτ, ο Στάικος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τσιφτσή και στο 44′ ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε το φάουλ του Νέιρα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ίδιο καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πίεζε τον Αστέρα που δεν μπορούσε να βγει από την περιοχή του και στο 60′ ο Στάρτζεον κέρδισε το πέναλτι, ο Κουτσιαύτης έδωσε την παράβαση όμως μετά από εξέταση του var το πήρε πίσω καθώς ο Πορτογάλος ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος.

Το μονότερμα συνεχίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, στο 74′ ο Τσιφτσής βγάζει το τετ α τετ του Τσιλιανίδη.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook