Ψάχνει την ηρεμία και την βελτίωση της ψυχολογίας του

Το έργο του ΟΦΗ στην ρεβάνς με τον Βόλο για το Κύπελλο είναι δύσκολο, μετά το σκορ του πρώτου  αγώνα, αλλά θα πρέπει από κάποιο ματς να αρχίσει η αγωνιστική του ανάκαμψη. 

Άπαντες περιμένουν την αντίδραση του ΟΦΗ, μετά τις απανωτές ήττες και πλέον αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα ή να κάνει κάποια υπέρβαση.Η Κρητική ομάδα ψάχνει την ηρεμία και την βελτίωση της ψυχολογίας της. 

Έτσι κόντρα στα προγνωστικά, μετά το 2-0 του “Πανθεσσαλικού” καλείται να κάνει μία επική… ανατροπή. Θέλει, το θέμα είναι μπορεί;

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για το ματς κυπέλλου με τον Ν.Π.Σ. Βόλου (4/2, 15.00).

O Βούρος δεν προπονήθηκε και σήμερα, Τρίτη (2/2), αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος. Ο  Διαμαντής συμμετείχε στο γκρουπ αποθεραπείας, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Ντε Γκούζμαν όπως οι Γιάννου και  Μαρινάκης.

Ο Τσιλιανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με την κατάσταση του να επανεκτιμάται καθημερινά. Ο Σακόρ μπήκε στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης, ενώ ο Ναμπί συνέχισε θεραπεία. Πρόγραμμα  αποκατάστασης ακολούθησε ο Βαζ. Κανονικά προπονήθηκε ο Σουρνάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (2/2), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook