Για την ανατροπή που θα τον ανεβάσει από κάθε άποψη

Ο ΟΦΗ έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα (15.00 Athletic Radio 104.2, athleticradio.gr) απέναντι στον ΝΠΣ Βόλου, μετά την ήττα (2-0) στον πρώτο αγώνα στο “Πανθεσσαλικό”.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ν. Π.Σ Βόλου σήμερα (15.00, Athletic Radio 104.2, athleticradio.gr) στην ρεβάνς της ήττας του με 2-0 στο “Πανθεσσαλικό” και “ψάχνει” μία μεγάλη ανατροπή – πρόκρισης.

Η Κρητική ομάδα έχει… αδήριτη ανάγκη για μία μεγάλη νίκη (ανατροπή), ώστε να βελτιώσει την ψυχολογία του, να ξανά βρει την ηρεμία του και να ξανά “ζεστάνει” τον κόσμο του, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Και φυσικά να παραμείνει εντός του Κυπέλλου.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (3/2) στο “Θ. Βαρδινογιάννης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο (4/2, 15:00).

Στην διάθεση του Σίμου βρίσκονται οι:

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέϊρα, Σολίς, Φερέϊρα,  Λυμπεράκης,  Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Κοροβέσης, Σμπώκος, Χαλκιαδάκης.

Εκτός έμειναν ο Ντε Γκουζμάν, για λόγους προφύλαξης και οι τραυματίες Τσιλιανίδης, Γιάννου, Μαρινάκη , Σακόρ, Βαζ , Βούρος και Ναμπί. 

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Γκαργκαλατζίδης, Μίγγος,  Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Σηφάκης και Σουρνάκης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης, οι οποίοι υπέγραψαν (2/2) επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι.  Βοηθοί του Μανούχου θα είναι οι Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κολλιάκος (Αθήνας)  με τέταρτο διαιτητή τον Κουτσιαύτη (Αρτας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook