Τελευταίο φιλικό πριν την επιστροφή στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα (20:00, Athletic Radio 104,2, Live Gentikoule, athleticradio.gr) το τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας στο εξωτερικό πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Την Ολλανδική Ναϊμέγκεν αντιμετωπίζει σήμερα ο ΟΦΗ, στο έκτο και τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας στο εξωτερικό, πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο το Σάββατο. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στην Ολλανδία από την Κυριακή 11 Ιουλίου, και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο αύριο, Σάββατο.

Το σημερινό παιχνίδι θα γίνει στο Goffert Stadium και έχει επιτραπεί να υπάρξουν 4.000 θεατές στις εξέδρες. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων ήθελαν να επιτραπεί η παρουσία του κόσμου κανονικά και να γεμίσουν το γήπεδο, όμως εν τέλει αυτό δεν έγινε λόγω των κρουσμάτων που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Στην χθεσινή προπόνηση θεραπεία έκαναν οι Φαν Ντάινεν και Τοράλ, ενώ Στάικος, Βάτερμαν και Ναμπί συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο υπό δοκιμή στον ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες Γκονζάλες, με σκοπό να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει περισσότερα πράγματα μέσα στο φιλικό και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ολόκληρο το 90λεπτο.

Στα πέντε φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ έχει απολογισμό τρεις ήττες (από Φίτεσε, Βέστερλο και Αλκμαάρ) και δύο ισοπαλίες (με Άντερλεχτ και Φορτούνα Σιτάρντ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook