Video | Γράμμος: «Θέλουμε δουλειά στην επίθεση – έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια Γιάννης Γράμμος μίλησε στο Gentikoule για το τέλος της προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία.

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε με ήττα την Ολλανδία, μετά από το 2-0 στην έδρα της Ναϊμέγκεν. Λίγο μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Γιάννης Γράμμος μίλησε στην κάμερα του Gentikoule για το τέλος της προετοιμασίας του ΟΦΗ, το που χρειάζεται βελτίωση, αλλά και για τον στόχο να εμφανιστεί έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια στο Gentikoule:

«Εδώ στην Ολλανδία κάναμε πολλές και καλές προπονήσεις. Τα φιλικά ήταν πολλά και έπεσαν τα τελευταία δύο ειδικά, μαζί. Το σκεπτικό μας ήταν να μοιράσουμε τον χρόνο στους παίκτες, για να μην έχουμε κάποια έκπληξη με τραυματισμούς. Ήδη κάποια παιδιά είχαν κάποιες ενοχλήσεις και σήμερα για εμάς ήταν προτεραιότητα το να βγούμε από το ματς χωρίς τραυματισμούς και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Όσον αφορά τα θετικά και τα αρνητικά, μέσα στην προετοιμασία σίγουρα γνωριστήκαμε και ήρθαμε πιο κοντά όλοι μεταξύ μας.

Μας πήρε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα και θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Αμυντικά είδαμε καλά πράγματα, είμαστε ευχαριστημένοι πάρα πολύ και θα έλεγα ότι τώρα, την τελευταία εβδομάδα βγήκε πολύ η κούραση. Πιστεύω ότι από την επόμενη εβδομάδα που θα είμαστε στην Κρήτη θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς και θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα από την ομάδα».

Για το τουρνουά του Βόλου:

«Θα γίνει μία προσπάθεια να στις 21 Αυγούστου να έχουμε την ομάδα έτοιμη και να παρουσιάσουμε έναν ΟΦΗ όσο πιο δυνατό γίνεται. Το θέμα είναι ότι εδώ πέρα μοιράσαμε αρχικά τον χρόνο γιατί οι παίκτες δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε 90λεπτα. Τώρα το σημαντικό είναι στο Βόλο να “μοντάρουμε” σιγά σιγά την εντεκάδα για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να είμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν εδώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook