Εμφάνιση SOS πριν την πρεμιέρα – «φωνάζει» για μεταγραφές

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-1 από τον Βόλο, παρουσίασε τραγική εικόνα και 15 μέρες πριν την σέντρα προβλημάτισε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-1 από τον Βόλο, παρουσίασε τραγική εικόνα και 15 μέρες πριν την σέντρα προβλημάτισε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ξεκινώντας από πίσω, με τους αμυντικούς και τους τερματοφύλακές τους να αναλαμβάνουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού σε μεγάλο βαθμό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό ποιοτικά, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 37’ με τον Μπαρτόλο να κάνει τη σέντρα και τον Τσοκάνη να κάνει ένα σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, με τον Ορόζ να βρίσκεται μόνος του μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ στην κίνηση να κάνει το 1-0 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τον Βόλο να μπαίνει αρκετά επιθετικά και τον ΟΦΗ να προσπαθεί να βγάλει αντίδραση. Ο Φερνάντεζ «προειδοποίησε» στο 55’ με ένα σουτ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ το 2-0 «ήρθε» από το τακουνάκι του Μπαρτόλο στο 60’.

Ο ΟΦΗ παρότι δεν έδειχνε καλά στοιχεία δημιουργικά κατάφερε να μειώσει με ένα εντυπωσιακό γκολ του Νέιρα, ο οποίος πλάσαρε εκτός περιοχής και σκόραρε στο 64’. Ο Βόλος απείλησε σε αρκετές φάσεις στη συνέχεια, με τον Επασί όμως να είναι από τους καλύτερους του ΟΦΗ και να πραγματοποιεί μία φοβερή επέμβαση σε προσπάθεια του Ρεγκατίν.

Ο Νίκος Νιόπλιας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, στην προσπάθειά του να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, όμως η ομάδα της Μαγνησίας δεν δυσκολεύτηκε πολύ να κρατήσει το αποτέλεσμα, πέραν από μικρές εξαιρέσεις.

Μετά την σημερινή του ήττα, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στον μικρό τελικό του τουρνουά, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου την Τρίτη (10/08) στις 19:00.

Το Gentikoule και το athleticradio.gr σας μετέδωσαν ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook