Τα νεότερα για Βάτερμαν – Τσιλιανίδη

Οι δύο παίκτες συνεχίζουν τις θεραπείες τους – πότε αναμένεται να επιστρέψουν στις κανονικές προπονήσεις.

Μπόι Βάτερμαν και Κοσμάς Τσιλιανίδης βρίσκονται τον τελευταίο καιρό εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμών, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται εκτός για σαφώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, είχε υποστεί μία κάκωση στο γόνατο και οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία. Προς το παρόν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ εξετάζει τον τραυματισμό του καθημερινά, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα έχει πιθανότητες να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης από την άλλη συνεχίζει την θεραπεία που του έχει δοθεί να ακολουθήσει και τα θετικά νέα είναι ότι το λιγότερο σε τρεις εβδομάδες αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ουσιαστικά μετράει αντίστροφα. Η κατάσταση του Τσιλιανίδη εκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να υπάρχει ακριβής εικόνα για το πως πάει η αποθεραπεία του, μετά και την ρήξη χιαστών από τον Μάιο του 2019.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook