Ο εξτρέμ που έρχεται και τα δεδομένα με Ντουρμισάι

Ο “αντί – Στάρτζεον” που είναι στα χνάρια του… Γαγιέγχος και ο διεθνής επιθετικός που έχει προταθεί και αρέσει στον ΟΦΗ.

Με το ρόστερ του ΟΦΗ να έχει σχεδόν κλείσει, από την πλευρά των μεταγραφών, και να απομένουν δύο κινήσεις ακόμα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, τα δεδομένα είναι αποκρυσταλλωμένα και ξεκάθαρα: Ο ΟΦΗ θα πάρει εξτρέμ που σκοπός και στόχος είναι να έχει τα χαρακτηριστικά του Φελίπε Γαγιέγος, είναι πανέτοιμος για να ανακοινώσει την μεταγραφή του. Οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ για την κάλυψη του κενού του Πορτογάλου που έφυγε για την Πολωνία κινούνται στα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά που διαθέτει ο Χιλιανός: Να είναι έτοιμος, να μπει αμέσως στην ομάδα και παράλληλα να είναι όχι εν δυνάμει βασικός αλλά παίκτης που θα μπει στην 11αδα.

Θεωρείται δεδομένο πως η μεταγραφή του εξτρέμ θα είναι εκείνη που θα ανακοινωθεί πρώτη και η δεδομένη αναβολή της σέντρας προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον ΟΦΗ πως μπορεί να ξεχωρίσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι υψηλού επιπέδου έχοντας ως σύμμαχο τον χρόνο αφού τέτοια εποχή δεδομένα υπάρχουν παίκτες για όλα τα γούστα και για κάθε… βαλάντιο.

Πέραν όμως του εξτρέμ, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην απόκτηση και ενός επιθετικού. Τις τελευταίες ημέρες έχει βγει στην επιφάνεια το όνομα του Φλορίν Ντουρμισάι. Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Λάρισα, βρίσκεται σε αναμονή προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ενόψει της νέας χρονιάς και το τι θα γίνει με το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. Εν αντιθέσει με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει καμία επίσημη κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά είναι γεγονός πως είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει καθώς πρόκειται για επιθετικό που βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει ποιότητα και μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Ωστόσο ο ΟΦΗ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντουρμισάι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό παρά μόνο ελεύθερος ή με ένα παρόμοιο καθεστώς με το οποίο απέκτησε τους Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γκαργκαλατζίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντουρμισάι ως δανεικός από τους Πειραιώτες και θα ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του μόνο εφόσον γίνει αυτό με τους δικούς του όρους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook