Ο θρυλικός “Τζούγκα” στον Athletic: “Θα είμαι για πάντα ΟΦΗ, η ομάδα θα έχει σίγουρα επιτυχίες”!

Ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 με συγκίνηση επανέλαβε την ατελείωτη αγάπη του για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Ένας παίκτης που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον ΟΦΗ όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά για την τρέλα και το πάθος που έδειχνε μέσα στο γήπεδο, ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς επέστρεψε στην χώρα μας αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη που αγωνίζεται στην Superleague 2.

Από την Άρτα όπου βρίσκεται μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή εκφράζοντας την λατρεία του για τον αγαπημένο του ΟΦΗ ενώ αποκάλυψε και το όνειρο του που είναι να αναλάβει στο μέλλον την τεχνική ηγεσία του.

Παράλληλα ο θρυλικός “Τζούγκα” έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Νιόπλια αλλά και της διοίκησης του ΟΦΗ συνιστώντας υπομονή και χρόνο προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς στον Athletic Radio 104,2

Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του ΟΦΗ μέσω των social media: “Η αγάπη που έχω για τον ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη, δεν τον έχω ξεχάσει ποτέ και δεν θα τον ξεχάσω. Ο ΟΦΗ είναι η πρώτη μου αγάπη και θα παραμείνει αυτή. Το όνειρο μου είναι να επιστρέψω στην Κρήτη και τον ΟΦΗ κάποια στιγμή στο μέλλον. Η επιστροφή του κόσμου στο “Γεντί Κουλέ” θα παίξει μεγάλο ρόλο, έλειψε πέρυσι από όσα παιχνίδια είδα και είναι σημαντικό που θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Με την στήριξη του ο ΟΦΗ θα πάει πολύ καλά και είμαι σίγουρος. Ζήτω ο ΟΦΗ, ζήτω η Κρήτη σας αγαπάω όλους. Πρέπει να ξέρουν ότι θα είμαι ΟΦΗ για μια ζωή, είμαι ένας από αυτούς και θα είμαι ΟΦΗ για πάντα”.

Για τα χρόνια που έπαιξε στον ΟΦΗ και ανθρώπους που τώρα είναι στην διοίκηση: “Δεν είμαστε μόνο φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους αλλά αδέρφια. Αυτό ήταν και το μυστικό εκείνου του ΟΦΗ, όλη η ομάδα ήταν μια οικογένεια και αυτό ήταν το κλειδί. Αν θες να κάνεις κάτι καλό στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι μια οικογένεια. Τότε ο ΟΦΗ ήταν μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, είχαμε έναν φοβερό προπονητή που ήταν και πατέρας μας, η ομάδα δέθηκε και ήμασταν μια πραγματική οικογένεια”.

Για τον τωρινό ΟΦΗ: “Τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στον ΟΦΗ μπορούν να προσφέρουν και η ομάδα να γίνει ξανά μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Θέλει χρόνο για να στρώσει, χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει πάντα μεγάλους στόχους, να παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Θέλει κουράγιο και πολύ δουλειά. Ο ΟΦΗ έχει έναν φοβερό προπονητή, ο Νίκος είναι έμπειρος και πολύ καλός στην δουλειά του και ελπίζω να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας”.

Για την παρουσία του στην Ινδονησία: “Στην ομάδα που βρισκόμουν, είχα συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα αλλά επειδή υπήρξαν επιπλοκές με τον κορονοϊό και κανείς μας δεν γνώριζε τι θα γίνει αποφάσισα να το λύσω και να έρθω στην Ελλάδα όπου συμφώνησα με τον Καραϊσκάκη. Η Ινδονησία είναι μια ποδοσφαιρική χώρα, το γήπεδο μας χωρούσε 65.000 κόσμο και ήταν γεμάτο πάντα. Κανείς δεν γνώριζε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, ο φίλος μου ο Καγιούλης που είναι το αφεντικό στον Καραϊσκάκη μου έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψω στην Ελλάδα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ”.

Για την φιλοσοφία που θέλει να βάλει στον Καραϊσκάκη: “Αρχικά στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Ο Καραϊσκάκης είναι μια ομάδα με νέους παίκτες σε ηλικία και μπορούμε να είμαστε η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο, να παίζουμε επιθετικά και αυτό απαιτεί πειθαρχία μέσα στο γήπεδο και αρκετή τακτική”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Καραϊσκάκη: “Τα παιδιά έκαναν τα πάντα για να με φέρουν στην Ελλάδα, έκαναν πραγματικότητα το όνειρο μου ώστε να δουλέψω στην δεύτερη πατρίδα μου την Ελλάδα. Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες, στην διοίκηση βρίσκονται τίμιοι άνθρωποι και εγώ είμαι εδώ για να τους βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Θέλω να βοηθήσω τον Καραϊσκάκη και στο μέλλον να εργαστώ ως προπονητής στην Superleague 1”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook