Τεστ ετοιμότητας ενόψει πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 (Athletic Radio 104,2, Live Gentikoule) τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Καλλιθέα, με αφορμή την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιζόταν κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, όμως η πρώτη αγωνιστική της Super League 1 αναβλήθηκε και η ομάδα «έκλεισε» φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 18:00, με σκοπό να μείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι δύο ομάδες.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τακτικές και πρόσωπα για ακόμα μία φορά, στο ένατο φιλικό της ομάδας για φέτος. Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε ο Φελίπε Γαγιέγος και αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Σαρδινέρο, Βάτερμαν, Ναμπί, Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, αλλά και οι «γνωστοί απόντες» Τοράλ, Στάικος και Τσιλιανίδης.

Στην αποστολή του ΟΦΗ περιλαμβάνονται οι: Επασί, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Γαγιέγος, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γρίβας, Καμάου, Νοικοκυράκης, Φαν Ντάινεν και Καστάνιος.

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από κάποιο κανάλι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook