Τα δεδομένα με Κοροβέση και Πίζα: Ισχύει η πρόταση των Ιταλών

Οι Ιταλοί αποκάλυψαν χθες την παρουσία επίσημης πρότασης προς τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση και το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Πρωί Κυριακής το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας lanazione.it αποκάλυπτε την πρόταση της Πίζα προς τον ΟΦΗ για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση και το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον 30χρονο αριστερό μπακ του ΟΦΗ δεν είναι τωρινό, ούτε χθεσινό. Υποβόσκει εδώ και αρκετό καιρό και μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, μέσω του εκπροσώπου του, είναι ενημερωμένος για την πρόταση της Πίζα και βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων.

Είναι επίσης δεδομένο πως ο Ιταλικός σύλλογος, μέσω του εκπροσώπου του Νίκου Κοροβέση, έχει μεταφέρει στον ΟΦΗ το επίσημο ενδιαφέρον της Πίζα και πλέον μια εβδομάδα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου αναμένονται εξελίξεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να αναφέρουμε πως ο ΟΦΗ, μέχρι και την αναχώρηση για την Ολλανδία, είχε βγει στην μανατζερική πιάτσα πως ψαχνόταν για αριστερό μπακ κάτι που ατόνησε μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και δεν υπήρχε σκοπός να ψαχτεί για παίκτη στην συγκεκριμένη θέση. Βέβαια σε περίπτωση που ο Κοροβέσης μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Πίζας τότε αυτομάτως ο ΟΦΗ θα βγει στην αγορά για να αναπληρώσει το κενό του 30χρονου ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πορευτεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο με εκείνον και τον Λυμπεράκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook