Αποκάλυψη: Πρώτο “όχι” του ΟΦΗ στην Περθ Γκλόρι για τον Σαρδινέρο

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση του Ισπανού μεσοεπιθετικού με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως ο ΟΦΗ απέρριψε την πρώτη πρόταση των Αυστραλών για την παραχώρηση του.

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ενδιαφέροντος της Περθ Γκλόρι για την αγορά του Αντριάν Σαρδινέρο καθώς πάνω που λέγαμε πως οι Αυστραλοί δεν είχαν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον Ισπανό, έφτασε επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για την απόκτηση του.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ την απέρριψε κρίνοντας την χαμηλή οικονομικά με αποτέλεσμα να υπάρξει και συνέχεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Περθ Γκλόρι επιμένει για την απόκτηση του Αντριάν Σαρδινέρο και πρόκειται να επανέλθει με νέα και βελτιωμένη πρόταση προς τον ΟΦΗ για την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού. Άλλωστε είναι δεδομένο, όπως έχουν δείξει και οι προηγούμενες περιπτώσεις πως στον ΟΦΗ δεν κλείνουν την πόρτα σε κανέναν ποδοσφαιριστή, όπως συνέβη στις περιπτώσεις Φιγκεϊρέντο και Στάρτζεον, αλλά το deal θα γίνει με τους όρους που θέλουν στο club και όχι με διαφορετικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook