Ο Αντριάν Σαρδινέρο αποκλειστικά στο Gentikoule: “Κρίμα που δεν έζησα τον κόσμο του ΟΦΗ”

Ο Αντριάν Σαρδινέρο μιλάει αποκλειστικά στο Gentikoule λίγες ώρες πριν ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο για να μετακομίσει στην Perth Glory και την Αυστραλία.

Μετά από έναν χρόνο θητείας στον ΟΦΗ, ο Αντριάν Σαρδινέρο ετοιμάζεται να αλλάξει ήπειρο για λογαριασμό της Perth Glory και λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο μιλάει αποκλειστικά στο Gentikoule και εξιστορεί το πως προέκυψε το ενδιαφέρον των Αυστραλών αλλά και γιατί ο ίδιος πήρε την απόφαση να φύγει από την Κρήτη. Ο “Σάρδι” μιλάει για τον κόσμο του ΟΦΗ που δεν πρόλαβε να τον ζήσει, το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ που το χαρακτηρίζει ως “το καλύτερο της καριέρας του” και πολλά άλλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Αντριάν πως προέκυψε η πρόταση της Perth Glory;
“Όλα συνέβησαν μέσα στον τελευταίο μήνα, δέχτηκα πρόταση από το club, μου έδειξαν από την αρχή ότι με ήθελαν και από το πρώτο λεπτό που με προσέγγισαν το μυαλό μου ήταν να πάω εκεί”.

Είναι μια απόφαση δύσκολη πάντως να φύγεις από την Ευρώπη για να πας στην άλλη άκρη του κόσμου…
“Ήταν μια ευκαιρία για εμένα και την οικογένεια μου. Η Αυστραλία ήταν ένας προορισμός που πάντα ήθελα να πάω και αφού προέκυψε η ευκαιρία αποφάσισα να μην την αφήσω χαμένη”.

Γιατί πήρες την απόφαση να φύγεις από τον ΟΦΗ, παρότι προερχόσουν από μια καλή, προσωπικά, χρονιά;
“Ήμουν πολύ ευτυχισμένος στον ΟΦΗ και χαρούμενος από την συμπεριφορά των ανθρώπων του ΟΦΗ όμως η ιδέα του να μετακομίσω στην Αυστραλία και να ζήσω μια νέα εμπειρία τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ”.

Ζήτησες συμβουλές από Γιάννου, Καμάου μετά την πρόταση της Perth Glory;
“Ναι, βέβαια και μίλησα μαζί τους. Μόλις ήρθε η πρόταση, ζήτησα την γνώμη τους, μου είπαν τα καλύτερα λόγια τόσο για το club, όσο και για την ζωή στην Αυστραλία”.

Τι συναισθήματα σου αφήνει η παρουσία σου στον ΟΦΗ;
“Πραγματικά ένιωθα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος στον ΟΦΗ. Ο κόσμος στο Ηράκλειο, οι φίλαθλοι της ομάδας, οι άνθρωποι του club μου έδειχναν πόσο πολύ με ήθελαν. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο, να βρίσκεσαι κάπου που ξέρεις ότι σε θέλουν και πως στο δείχνουν. Απόλαυσα το ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ όμως από την άλλη πλευρά είμαι χαρούμενος που θα ανακαλύψω ένα νέο προορισμό”.

Με τον ΟΦΗ πέτυχες γκολ όμως όλοι θα θυμούνται εκείνο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
“Πιστεύω πως ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας μου. Παρότι ήταν μια δύσκολη σεζόν για τον ΟΦΗ, ιδιαίτερα από τα Χριστούγεννα και μετά, προσωπικά είμαι χαρούμενος για την χρονιά που έκανα, έπαιξα σε μια νέα θέση όπως αυτή του επιθετικού που τελικά μου ταίριαξε”.

Η πανδημία με τον κορονοϊό δεν σου επέτρεψε να ζήσεις το γήπεδο του ΟΦΗ γεμάτο από κόσμο της ομάδας…
“Ήταν ένα από αυτά που ήθελα να ζήσω με τον ΟΦΗ, όλοι μου έλεγαν για την ατμόσφαιρα στο “Γεντί Κουλέ” και είναι κρίμα πραγματικά που δεν αγωνίστηκα μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις ίσως στο μέλλον μου δοθεί η ευκαιρία”.

Ποιο είναι το μήνυμα σου προς τον κόσμο του ΟΦΗ;
“Θέλω να τους δω στο γήπεδο, τους ευχαριστώ για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όλη την χρονιά, σε μένα και την οικογένεια μου γιατί νιώθω πως ήθελαν να με βλέπουν στην ομάδα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook