Βλέπει (και) Ζάντε Σίλβα για την θέση των εξτρέμ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο Γιώργος Σαμαράς έχει ψηλά στην λίστα του τον 24χρονο εξτρέμ της Γουέστ Χαμ που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Άρη.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται δεδομένα στην τελική φάση της ενίσχυσης του και φουλάρει για την απόκτηση δύο εξτρέμ μέσα στο τελευταίο 48ωρο της μεταγραφικής περιόδου και πριν ξεκινήσει η περίοδος των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ο 24χρονος Πορτογάλος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Άρη, ως δανεικός από την Γουέστ Χαμ και φέτος επέστρεψε στην ομάδα του Λονδίνου. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule ο Ζάντε Σίλβα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στην λίστα των εξτρέμ, με τον ΟΦΗ να κινείται παράλληλα για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης, και δεν αποκλείονται εξελίξεις μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική σεζόν καθώς ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ.

Ο Ζάντε Σίλβα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην Γκιμαράες και στην συνέχεια τον αγόρασε η Γουέστ Χαμ καταβάλλοντας 1,5 εκ. ευρώ για να τον πάρει ενώ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Άρη σε 33 παιχνίδια πετυχαίνοντας 4 γκολ και μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Σκόπος και στόχος του ΟΦΗ είναι να προχωρήσει στην απόκτηση δύο εξτρέμ με την άλλη περίπτωση να είναι του Λάζαρου Λάμπρου που τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα γύρω από την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook