Θέλει να συμπληρώσει το… παζλ την τελευταία μέρα των μεταγραφών

Την τελευταία ή τις τελευταίες μεταγραφικές του… πινελιές θέλει να βάλει ο ΟΦΗ σήμερα που πέφτει η αυαλία της μεταγραφικής περιόδου.

Έντονο αναμένεται να είναι το τελευταίο 24ωρο για τον ΟΦΗ που θα επιδιώξει να ολοκληρώσει το ρόστερ του, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. 

Η Κρητική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ζάντε Σίλβα, αλλά και τον Λάζαρο Λάμπρου, καθώς “καίγεται” για την απόκτηση εξτρέμ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε διπλό μεταγραφικό “χτύπημα”.

Εντωμεταξύ, χωρίς τους διεθνείς Επασί, Ουες, Διαμαντή και Γρίβα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) στο ΒΑΚ, έπειτα από το ρεπό που απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές την Κυριακή (29/8).

Ο Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης, όπως και ο Σελίμοβιτς με τους Νοικοκυράκη και Τοράλ να κάνουν θεραπεία. Ο  Τσιλιανίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Στάϊκος απουσίασε λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, (31/8) στις 10:00 το πρωί.

Να θυμίσουμε οτι ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη, την Παρασκευή (03/09 , 21.00) στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” σε  φιλικό ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook