Πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ κόντρα στο Εργοτέλη

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ» (21:00, Live Athletic Radio 104,2, Gentikoule) στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1.

Τον Εργοτέλη υποδέχεται σήμερα (03/09) ο ΟΦΗ στην πρόβα τζενεράλε του πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, εκείνο της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Με τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Λάμπρου – Ντουρμισάι στην αποστολή, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα που θα παρατάξει στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ οι δύο παίκτες πρόκειται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας πήρε και δύο 16χρονους στην αποστολή, τον Μανώλη Φαϊτάκη και τον Μένιο Καραντινό, που δεν αποκλείεται να αγωνιστούν για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα.

Ο ΟΦΗ έχει και αρκετές απουσίες, καθώς εκτός έχουν μείνει οι Γιαννούλης, Στάικος, Σελίμοβιτς, Ναμπί, Μεγιάδο, Φαν Ντάινεν, Τοράλ, Τσιλιανίδης, αλλά και οι διεθνείς Επασί, Ουές, Διαμαντής και Γρίβας.

Αναλυτικά η αποστολή: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα, Καμάου, Φαϊτάκης, Βούρος, Γαγιέγος, Ντουρμισάι, Καρανδινός, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

Από την άλλη, ο Εργοτέλης πηγαίνει στο «Γεντί Κουλέ» με πέντε απουσίες, καθώς ο Νίκος Μπαδήμας έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τους Άπι, Κόνραντ, Νεράλ, Αλεξάκη και Κουτάντο.

Το φιλικό θα γίνει με την παρουσία κόσμου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook