Παιχνίδι με κόσμο μετά από 17 μήνες στο «Γεντί Κουλέ»!

Ο κόσμος επιστρέφει στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» μετά από περίπου 1,5 χρόνο στο σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την είσοδό σας στο γήπεδο.

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Εργοτέλη σήμερα (03/09) στις 21:00 στο τελευταίο του φιλικό πριν την πρεμιέρα της Super League 1. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει με την παρουσία κόσμου για πρώτη φορά μετά από 17 περίπου μήνες, καθώς ο ΟΦΗ είχε αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του για τελευταία φορά την 1η Μαρτίου του 2020 κόντρα στη Λαμία, σε ένα ματς που εξασφάλισε μάλιστα την έξοδό του στην Ευρώπη.

Για το φιλικό με τον Εργοτέλη δεν έχουν κυκλοφορήσει απλά εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες θα έχουν οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας της σεζόν 2021-22 καθώς και οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας της σεζόν 2019-20.

Διαδικασία Εισόδου στην εγκατάσταση

Για την είσοδο στην εγκατάσταση μαζί με την κάρτα διαρκείας ή το ειδικό εισιτήριο που θα εκδοθεί για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει απαραίτητα να έχει μαζί του:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης έξι μηνών.
  • Αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης
  • Όσοι είναι από 12-15 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test 48 έως ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.
  • Όλα τα παιδιά έως και 17 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται.

Προσοχή: Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει μαζί του ένα από τα παραπάνω έγγραφα, δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση.

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, την παραμονή και την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook