Τσιριμώκος στον Αthletic: “Αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ είναι πραγματική υγεία”

Ο Θαλής Τσιριμώκος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ εκφράζοντας την πεποίθηση του πως μπορεί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θαλής Τσιριμώκος στον Athletic Radio 104,2

Για το δέσιμο του με το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ: “Κρατάω ακόμα σχέσεις με τα παιδιά που παίξαμε μαζί και με εκείνα που είναι τώρα στην ομάδα. Μάλιστα πριν από μια εβδομάδα μιλούσαμε στο τηλέφωνο με τον Τσινό και του είπα φιλικά “που είσαι ρε καράφλα”. Τον παρακολουθώ συνεχώς τον ΟΦΗ, πέντε χρόνια στην ομάδα δεν ξεχνιούνται. Ο κόσμος με αγάπησε, εκεί γεννήθηκε το παιδί μου, καταλαβαίνετε πως υπάρχει ένας μεγάλος συναισθηματισμός με την πόλη και την ομάδα. Ευχής έργον είναι να πάνε τα παιδιά ξανά ψηλά την ομάδα και να γίνει ο ΟΦΗ αυτός που ήταν. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι και ολόκληρο το Ηράκλειο”.

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ: “Από πέρυσι όταν ανέλαβε, ήμουν σίγουρος πως ο Νίκος θα άλλαζε πράγματα και ότι η ομάδα δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Φέτος ο Νίκος αναλαμβάνει ακόμα πιο δύσκολο έργο και πιστεύω στις δυνατότητες του γιατί από μικρός φαινόταν έξυπνος, δουλευταράς και πως είχε όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα προπονητή”.

Για την περσινή σεζόν: “Και πέρυσι ο ΟΦΗ δεν ήταν κακός όμως πιστεύω πως φέτος θα είναι καλύτερος. Όπως βλέπω αυτήν την στιγμή τα πράγματα ξεχωρίζουν ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ο Άρης επίσης είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως ο καλός ΟΦΗ μπορεί να μπεισ την εξάδα”.

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη: “Ο Μάντζιος είναι δικό μου παιδί, τον είχα τρία χρόνια στην Κηφισιά και πραγματικά είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Από τα φιλικά του Άρη που έχω παρακολουθήσει, διακρίνω μια αστάθεια και δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του όμως διαθέτει πολύ καλό υλικό. Το παιχνίδι είναι ανοικτό και κατά την γνώμη μου ο ΟΦΗ δεν έχει να χάσει τίποτα την Δευτέρα”.

Για την σημερινή κατάσταση στον ΟΦΗ: “Αυτό που γίνεται στον ΟΦΗ είναι μια πραγματική υγεία. Πέρασα από τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, εκτός Ελλάδας αυτό που γίνεται στην Ευρώπη, γίνεται στην χώρα μας μόνο στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη κανείς δεν γνωρίζει το όνομα των προέδρων, παίρνουν παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για να κουμαντάρουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα παιδιά που βρίσκονται στον ΟΦΗ είναι διαμάντια και γνωρίζουν το ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Ο Σαμαράς ήταν για χρόνια στην Ολλανδία, ο Πουρσανίδης, ο Νιόπλιας. Αν αφήσουν αυτά τα παιδιά να δουλέψουν με υπομονή τότε είμαι σίγουρος πως ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του. Όλα αυτά τα παιδιά είναι δεσμένοι συναισθηματικά με τον ΟΦΗ, δεν μπορώ να βρω λόγο που να σκεφτώ ότι δεν θα πετύχουν. Βλέπω και μαθαίνω πως ο ΟΦΗ έχει πρόεδρο έναν άνθρωπο που τους έχει αφήσει εν λευκώ την ομάδα, τους έχει εμπιστοσύνη και ο ΟΦΗ θα ξαναβρει τον δρόμο του για να τον δούμε όπως τον ξέραμε όλοι μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook