Τα πλάνα του Νιόπλια για την πρεμιέρα: Με Ολλανδούς στην 11αδα

Ο ΟΦΗ δεδομένα δεν πάει στην Θεσσαλονίκη για να κλειστεί και ο Νιόπλιας θα τον παρατάξει με 4-3-3.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας και ο ΟΦΗ δεδομένα πάει στην Θεσσαλονίκη με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα. Δεδομένα ο ΟΦΗ μπαίνει στη νέα σεζόν με ξεκίνημα από τα βαθιά, με Άρη, ΑΕΚ, Αστέρα, ΠΑΟΚ, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπαίνοντας στα βαθιά από την αρχή θα τεστάρει και τις δικές του δυνάμεις σε μεγάλο βαθμό. Ξεκινώντας την χρονιά από την Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι με τον Άρη, ο Νίκος Νιόπλιας δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να δώσει χώρο στον Άρη, σκοπός είναι οι παίκτες του να πρεσάρουν ψηλά και να προχωρήσουν σε διαρκείς ανακτήσεις της μπάλας ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επιθέσεις με καλές πιθανότητες. Άλλωστε όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες ο Άρης μπορεί να έχει μια επίθεση – φωτιά όμως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αμυντικά, δέχεται φάσεις ενώ είναι επιρρεπής στο τρανζίσιον παιχνίδι.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια, αλλαγές και εκπλήξεις δεν πρόκειται να δούμε στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ: Ο Επασί που έλειπε την προηγούμενη Παρασκευή θα είναι κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Μαρινάκης που αποδείχθηκε πως οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν ήταν σοβαρές για να τον αφήσουν εκτός αποστολής ενώ ο Κοροβέσης θα παίξει αριστερά μιας και η εικόνα του Λυμπεράκη στο τελευταίο φιλικό δεν ήταν και η καλύτερη. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν αλλάζει που θα αποτελείται από τους Βούρο και Πασαλίδη όπως και τρεις κεντρικοί χαφ που θα είναι οι Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γαγιέγος ενώ όταν αμύνεται ο ΟΦΗ, ο Ολλανδός θα πηγαίνει δίπλα στον Χιλιανό έχοντας καθήκοντα δεύτερου αμυντικού χαφ.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την τριάδα στην επίθεση, εδώ υπήρχε το δίλημμα ανάμεσα σε Φαν Ντάινεν και Λάμπρου. Στο άλλο άκρο θα παίξει ο Καμάου που είχε θετική εικόνα κόντρα στον Εργοτέλη ενώ με την ταχύτητα του μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην κόντρα και στην κορυφή θα παίξει Λουκ Καστάνιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook