Πανέτοιμος ο ΟΦΗ για το ντέρμπι με τον Άρη

Πανέτοιμος πνευματικά και αγωνιστικά για την πρεμιέρα της Θεσσαλονίκης (19:30, Live Athletic Radio 104,2, Gentikoule) με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Πρεμιέρα για τον ΟΦΗ σήμερα στο πρωτάθλημα, που αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης στη Θεσσαλονίκη. Η φετινή Super League 1 ξεκινάει όπως ακριβώς τελείωσε η περσυνή κανονική διάρκεια, με τον ΟΦΗ να έχει δύσκολη έξοδο και να θέλει να φύγει αλώβητος από την έδρα του Άρη.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ με εκπλήξεις στο παιχνίδι, καθώς θέλει να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πιθανότατα θα αγωνιστεί με 4-3-3 και λίγες αλλαγές σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη, με το δίλημμα να υπάρχει στην θέση του ενός άκρου της επίθεσης, με τους Λάμπρου και Φαν Ντάινεν να τη διεκδικούν.

Στην αποστολή του ΟΦΗ δεν έχουν συμπεριληφθεί οι τραυματίες Μεγιάδο, Στάικος, Τοράλ, Τσιλιανίδης και ο Λυμπεράκης, ενώ στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Επασί, Σωτηρίου, Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γαγέγος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Καμάου, Καστάνιος, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν.

Από την άλλη, στην αποστολή του Άρη δεν βρίσκονται οι Ματέο Γκαρσία, Κώστας Μήτρογλου και Μοχανάντ Αλί.

Η αποστολή των γηπεδούχων: Ντένις, Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Τζέγκο, Χαϊροβιτς, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μάνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook