Ανοικτά τα πάντα για την τελευταία μεταγραφή

Η μεταγραφική σεζόν για τους ελεύθερους ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή και τα πάντα είναι ανοικτά για την τελευταία προσθήκη που θα είναι στην θέση του εξτρέμ.

Η 17η Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και αυτήν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές όλα είναι ανοικτά για μια ακόμα προσθήκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως παραμένει… ορθάνοικτο το παράθυρο για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής ακόμα που αφορά την θέση του εξτρέμ. Άλλωστε εκεί υπήρχε εξαρχής η στόχυεση για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει ποσοτικά τους Καμάου, Λάμπρου και δευτερευόντως τον Φαν Ντάινεν που υπολογίζεται περισσότερο για την κορυφή της επίθεσης παρά για τα άκρα όπου αγωνίστηκε χθες.

Ο ΟΦΗ έχει στην λίστα του υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, δεδομένα υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και μένει να φανεί αν θα γίνει η τελευταία προσθήκη που θα προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στις θέσεις των εξτρέμ. Είναι δεδομένο επίσης, πως στον ΟΦΗ έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε μεταγραφή μόνο εφόσον βρεθεί παίκτης που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά και όχι απλά για να προστεθεί ένα συμβόλαιο ακόμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook