Πανέτοιμος ο ΟΦΗ για την πρώτη φετινή νίκη

Με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο στο πλευρό του ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18.15 live Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) με μοναδικό στόχο το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Άρη (εκτός) και ΑΕΚ (εντός και με απίστευτη ανατροπή), ο ΟΦΗ «βάζει πλώρη» για το πρώτο του φετινό τρίποντο φιλοξενώντας τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ», σήμερα στις 18:15.

Με νίκη ο ΟΦΗ θα συνεχίσει με πολύ καλή ψυχολογία ενόψει των επόμενων αγωνιστικών, αλλά και αήττητος, μετρώντας μόνο θετικά αποτελέσματα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρινάκης, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, αλλά και ο Ναμπί.

Στην αποστολή για το σημερινό ματς συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γαγέγος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Καμάου, Καστάνιος, Λάμπρου, Πασαλίδης, Φαν Ντάινεν.

Από την άλλη, την αποστολή των Αρκάδων απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρεζ, Αντζουλάς, Γ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Καπίγια, Σανταφέ, Γκόμεζ, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Μπενίτο, Σόνι.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει ζητήσει από τους οπαδούς της να έρθουν στο γήπεδο κρατώντας αρκουδάκια που θα χαριστούν σε μικρά παιδιά από τους ποδοσφαιριστές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook