Pics | Αθρόα συμμετοχή των φιλάθλων του ΟΦΗ στην εθελοντική αιμοδοσία

Με την συμμετοχή δεκάδων φιλάθλων του ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η εθελοντική αιμοδοσία στο “Γεντί Κουλέ”.

Μάλιστα αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως παρότι ο ΟΦΗ είχε ανακοινώσει πως κάθε εθελοντής αιμοδότης θα έπαιρνε δωρεάν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Αστέρα, η πλειοψηφία του κόσμου που έδωσε αίμα είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δείχνοντας και την μεγάλη υποστήριξη των φιλάθλων στην δράση της ΠΑΕ αλλά και βεβαίως στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μάλιστα ακόμα και τώρα, το μεσημέρι η ουρά έχει φτάσει μέχρι την οδό Κανδάνου και έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο με την παρουσία του κόσμου να είναι συγκινητική. Είναι τόσο μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου που το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ υποχρεώθηκε να αυξήσει τα κρεβάτια από πέντε σε 7 ενώ λόγω της διεξαγωγής του αγώνα η αιμοδοσία θα σταματήσει υποχρεωτικά στις 4.00 λόγω του παρατηρητή του αγώνα και του πρωτοκόλλου που ακολουθείται από την Superleague. Βέβαια την εθελοντική αιμοδοσία στήριξε και ο ίδιος ο ΟΦΗ καθώς μεταξύ αυτών που έδωσαν αίμα ήταν μέλη της διοίκησης, εργαζόμενοι αλλά και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Γιάννης Σαμαράς.

Το ευχαριστώ της ΠΑΕ προς τον κόσμο του ΟΦΗ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook