Στους «Ζωσιμάδες» για το διπλό και το πρώτο τρίποντο

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (17:15 live Athletic Radio 104,2 / Gentikoule)  με μοναδικό σκοπό να επιστρέψει στο Ηράκλειο με το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Έχοντας καλή ψυχολογία από το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ο ΟΦΗ δίνει σήμερα το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του. Αντίπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, σε ένα ματς για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Νίκος Νιόπλιας καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Μπρους Καμάου, που την τελευταία στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι. Στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο Μιχάλης Μπούσης, που θα ταξιδέψει σήμερα (27/09) για τα Γιάννενα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στους αγώνες με Άρη και ΑΕΚ, μπορούσε να πάρει τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά δεν τα κατάφερε και σήμερα θέλει να πάρει τη νίκη, που θα είναι και η πρώτη του στη σεζόν.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γκαγιέγκος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Μαρινάκης, Καστάνιος, Λάμπρου, Πασαλίδης και Φαν Ντάινεν.

Ο Άγγελος Αγγελάκης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι της Δευτέρας. Βοηθοί του θα είναι οι Σάκκας (Θεσσαλίας) και Γεωργακόπουλος (Πειραιά) με τέταρτο διαιτητή τον Βάτσιο και τον Μανούχο στο var.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook