Κερδίζει στην ανθρωπιά, θέλει να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ

Όλοι οι άνθρωποι του ΟΦΗ μετά την σημερινή προπόνηση θα βρεθούν στο Αρκαλοχώρι προκειμένου να μοιράσουν φρούτα στους σεισμόπληκτους.

Ο ΟΦΗ είναι νικητής εκτός αγωνιστικού χώρου και θέλει να βγει νικητής και από την “μάχη” της Κυριακής (3/10, 18.15) με τον ΠΑΟΚ στο Θ. Βαρδινογιάννης”.

Η Κρητική ομάδα στρέφει για μια ακόμα φορά το βλέμμα της στην κοινωνία και μαζί με τους συνεργάτες της στέκεται ξανά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Μετά την σημερινή προπόνηση, που έχει προγραμματιστεί για τις 10:00, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και εργαζόμενοι στην ομάδα, σε συνεργασία με τον χορηγό «Καλημέρα Φρούτα», θα μεταβούν οργανωμένα στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να μοιράσουν φρούτα σε περισσότερους από 600 συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα σπίτια τους.

Επίσης αποφασίστηκε όλα τα έσοδα των απλών εισιτηρίων από τις θύρες 4 & 5 του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να δοθούν μέσω της Περιφέρειας Κρήτης σε σχολεία του δήμου Μινώα Πεδιάδος που επλήγησαν από τον σεισμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Διαμαντής και Πασαλίδης προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη (29/9) . Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νέϊρα, με τον Καστάνιος να κάνει θεραπεία, ενώ οι Μεγιάδο, Τοράλ και Στάικος συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Ο Τσιλιανίδης ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Καμάου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook