Πουρσανίδης: «Οι εικόνες που βλέπεις δεν σε βοηθούν στο να βάλεις τις λέξεις σε μία σειρά»

Ο Ηλίας Πουρσανίδης συγκίνησε με τα λόγια του για το Αρκαλοχώρι, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Πουρσανίδης στο Ακραλοχώρι:

«Οι εικόνες που βλέπεις δεν σε βοηθούν στο να βάλεις τις λέξεις σε μία σειρά και να πεις κάτι το ουσιαστικό. Ο ΟΦΗ έτσι κι αλλιώς έχει αποδείξει ότι τα τελευταία χρόνια είναι όπου χρειάζεται και προσπαθεί να δίνει έστω και λίγη χαρά, να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεχάσουν τα προβλήματά τους. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους και ευχαριστούμε πολύ τον συνεργάτη μας “Καλημέρα Φρούτα” που μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια και μπορέσαμε να δώσουμε εκτός από την αγάπη μας και φρούτα.

Δεν είναι μόνο αυτή η δράση που θα κάνουμε, καλούμε στον αγώνα της Κυριακής τον κόσμο να γεμίσει τις θύρες 4 και 5 για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους ανθρώπους εδώ και να μπορέσουμε να φτιάξουμε τα σχολεία που ενδεχομένως έχουν πρόβλημα. Γενικά θέλουμε να στηρίξουν την ομάδα αλλά εδώ, ένα παραπάνω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το οργανωμένο κίνημα της ομάδας μας που έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook