Video | “Χίλια μπράβο παιδιά μου, ΟΦΗ σε ευχαριστούμε”

Ο ΟΦΗ βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι, δείτε το video με την παρουσία της ομάδας και τις δηλώσεις από Ηλία Πουρσανίδη, Κώστα Μπαλογιάννη και Δημήτρη Σωτηρίου.

Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία της ομάδας στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου μοιράζοντας φρούτα στις οικογένειες που φιλοξενούνται στον χώρο λόγω του φονικού σεισμού της Δευτέρας και των κατεστραμμένων σπιτιών που τους υποχρέωσαν να φύγουν μακρυά από αυτά. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη, ειδικά αυτό φαινόταν στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και κυρίως των Ελλήνων που έπιασαν και συζήτηση με αρκετούς ανθρώπους κατά την διάρκεια της διανομής των φρούτων.

Μάλιστα ήταν έκδηλη η συγκίνηση όταν ο Επασί πλησίασε μια σκηνή για να δώσει φρούτα και από εκεί πρόβαλε ένας ηλικιωμένος άνδρας που φώναξε στον Καμερουνέζο “χίλια μπράβο παιδιά μου, ΟΦΗ σε ευχαριστούμε”.

Η αγάπη προς τα πρόσωπα των παικτών του ΟΦΗ ήταν έκδηλη, σε μια σκήνη ένα μικρό αγόρι κρατούσε μπάλα και βρήκε την ευκαιρία να ανταλλάξει μερικές πάσες με ποδοσφαιριστές ενώ σε μια άλλη σκηνή μια γυναίκα βγήκε και μέσα στο χαμόγελο φώναξε “παιδιά δεν πρόλαβα να έρθω να σας δω στο γήπεδο και σας βλέπω εδώ” με την απάντηση να είναι άμεση για ανοικτή πρόσκληση στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook