Επιστροφή Ναμπί μετά από 12 μήνες!

Ο Αντίλ Ναμπί επιστρέφει σε αποστολή του ΟΦΗ μετά από 12 μήνες και είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Παρά τις αρκετές απουσίες, ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να υπολογίζει και σε μία επιστροφή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αντίλ Ναμπί που επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό του σε αποστολή της ομάδας, 12 μήνες μετά.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

Με τον Adil Nabi να επιστρέφει στην αποστολή, μετά από πολύμηνη απουσία, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (3/10. 18:15).

Ο Άγγλος μέσος προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Η σημερινή προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχαν οι Bruce Kamau, Felipe Gallegos και Πραξιτέλης Βούρος λόγω ίωσης, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, τακτική και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης. Ο Luc Castaignos έκανε θεραπεία.

Στην 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Selimovic, Μαρινάκης, Neira, van Duinen, Nabi, Διαμαντής, Durmishaj, Γιαννούλης, Γρίβας, De Guzman, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή του ΟΦΗ:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook